Kripto Borsaları

Kucoin Borsası İncelemesi

Ağustos 2017’de piyasaya sürülen KuCoin, sektörde tanınan ve güvenilen bir markadır. Ücretler ve ticaret maliyetleri söz konusu olduğunda sektördeki en rekabetçi şirketlerden biridir. Borsa, kripto ticaretine ilk başladığı zamanlar çok yetenekli değildi ve rakiplerinden geri kalıyordu. Son zamanlarda arka arkaya eklenen geliştirme ve güncellemeler sayesinde sektörde ağırlığını sağlamayı başardı. Kripto borsaları arasında özellikle yeni coinleri keşfetme ve onları fonlama konusunda gayet başarılıdır.

Artıları:

  • %0,1’den çok düşük işlem ücretleri
  • Vadeli işlemler mevcut
  • Yüzlerce varlık takas edilebilir
  • Kullanıcı dostu ticaret platformu

Eksileri:

  • Fiat-kripto işlemleri için daha yüksek ücretler
  • Doğrudan banka mevduatı YOK

Kucoin Güvenli mi ?

Bir borsa olarak KuCoin ve arkasındaki geliştiriciler neredeyse on yıldır kripto para sektöründe çalışıyor. Bu süre boyunca ve operasyona enjekte etmeye devam ettikleri topluluk odağı sayesinde, güvenli bir ticaret ortamının oynaması gereken önemli rolün farkındalar.

Bu amaçla, bir tüccar olarak sizi korumaya yardımcı olmak için KuCoin ile en gelişmiş güvenlik önlemlerinden bazılarının yürürlükte olmasını bekleyebilirsiniz. Bu önlemler, öyle önemli düzeydedir ki klasik bankacılık güvenlik sistemleriyle rekabet edebilecek seviyededir.

KuCoin’de sizi güvende tutan özelliklerden bazıları şöyledir:

  • Tüm işlemler ve hesap sahipleri için mümkün olan en güvenli ortamı sağlamak için dinamik çok faktörlü kimlik doğrulama.
  • Çok katmanlı şifreleme içerir.
  • Üstün sunucu kapasitesi.
  • Çok katmanlı para aktarma ve cüzdan sistemleri

Bunun ötesinde, güvenlik söz konusu olduğunda Kucoin mükemmel bir üne sahiptir. Sizi ve ticaretinizi tamamen güvende tutmak için çok büyük miktarda kaynağı güvenlik birimlerine aktarmaktalar. Sürekli gelişen ve güvenlik özelliklerini geliştiren kripto borsası sektördeki başarısını korumayı bu şekilde sağlıyor.

Yatırım Portföyü

Kucoin borsası ortaklık ve iş birlikleri.

KuCoin, sektörde bulabileceğiniz alım satım için mevcut en geniş kripto para seçeneklerinden birine sahiptir. Aralarından seçim yapabileceğiniz 200’den fazla kripto vardır ve sürekli yeni projeleri bünyelerine ekleyerek yelpazelerini genişletiyorlar. Bu varlıkları borsanın desteklediği itibari paralar ile birleştirdiğimizde alım satım yapabileceğiniz 500’den fazla kombinasyon ortaya çıkıyor.

Sadece spot piyasalarda işlem yapmak zorunda değilsiniz. KuCoin’de artık borsa aracılığıyla birçok vadeli işlem yapabilirsiniz. Kucoin üzerinde hem long hem de short pozisyonlarla işlem yapabilir ve ayrıca hesabınıza bağlı olarak 100:1’e kadar kaldıraç sunan borsa ile marjin işlemler yapabilirsiniz.

Kucoin Yeni Listelenecek Coinler Üzerinde Çalışıyor

Kucoin özellikle bünyesine katmayı düşündüğü birçok kripto parayı çok detaylı araştırma süreçlerinden geçiriyor. Kucoin üzerinde listelenen yeni bir proje muhakkak geleceğe ve günümüze dair ciddi bir güvence sağlamak zorunda. Bunun için başlı başına bir ekip çalıştıran şirket yatırımcılarını içi boş scam projelerle muhattap etmekten çok çekiniyor.

Komisyon ve Ücretler

Sektörde komisyonlar ve ücretler söz konusu olduğunda KuCoin ile rekabet edebilecek çok az kişi var diyebiliriz. Binance ile birlikte mümkün olan en iyi değere sahip ticaret ortamını yaratmak için çok çalıştılar.

KuCoin’deki tüm spot işlemlere uygulanan standart işlem ücreti %0,1’dir. Bu standart ücret, sahip olduğunuz KuCoin Tokeni (KCS) miktarına bağlı olarak daha da düşebilir, ancak yine de sektördeki en rekabetçi ücrettir.

Para çekme ücreti uygulanabilir, ancak yine bu genellikle Binance’in talep ettiği ücretle uyumludur ve diğer borsaların çoğuna göre daha rekabetçi olma eğilimindedir. Örnek olarak, BTC çekme ücreti 0,0004 BTC’dir, ancak ücretler coine göre değişiklik gösterebilir. Doğrudan P2P işlevi aracılığıyla fiat para birimleriyle kripto satın alıyorsanız, ücretler ödeme yönteminize bağlı olacaktır, ancak bunlar genellikle %3 ile maksimum %6 arasında değişir.

Müşteri Desteği

KuCoin, son derece profesyonel olan, günün her saati destek vermeye hazır çok sayıda kanala sahiptir. Bu çevrimiçi kanallar, sorularınızı yanıtlamanız için sizi bir destek temsilcisine bağlayabilen bir çevrimiçi sohbet işlevi içerir. Aslında yalnızca size yardımcı olacak ayrıntılı bir SSS bölümünü değil, aynı zamanda sizi daha fazla destekleyebilecek çok çeşitli eğitim içeriğini de içeren tamamen özel bir yardım merkezine sahiptir.

Ayrıca, Telegram, Reddit, Facebook gibi herhangi bir sayıda popüler çevrimiçi sosyal medya kanalı ve güçlü bir varlık sürdürdükleri daha fazlası aracılığıyla hızlı yanıt almak için destek ekibine ulaşabilirsiniz.

Kucoin’e Nasıl Kayıt Olunur ?

Kucoin kayıt ekranı. Görsele tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Kullanım odaklı ve basitlik temelli bir arayüz sunan Kucoin borsasına kayıt olmakta işlem yapmak kadar kolaydır. Yukarıdaki görseldeki basit formu doldurarak saniyeler içerisinde alım satım yapmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca verdiğimiz referans kodunu kullanarak veya link üzerinden kayıt yaptırırsanız ekstra komisyon indirimi ve $10 değerinde varlığa ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Link: https://sandbox.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rr56VJC

Referans Kodu: rr56VJC

Kucoin Yasal mı ?

Kucoin borsası üzerinde ülkemizde herhangi bir hukuki yasak veya yaptırım bulunmamaktadır. Borsa üzerinden rahatlıkla işlemlerinizi gerçekleştirebilrisniz.

Kucoin Hangi Ülkenin

Kucoin borsası Singapur merkezli bir kripto para borsasıdır.

Kucoin Sahibi

KuCoin’in arkasında, erken yaşta blokchain teknolojisini benimseyen iki teknoloji meraklısı var. 8 yaşında kodlamaya başlayan ve 16 yaşında ilk girişimini kuran Michael, 2012 yılında patronu Eric’ten Bitcoin’i duydu ve hemen madenciliğe başladı. Mt. Gox’ta biraz BTC satmaya çalışırken, o zamanlar dünyanın en büyük platformunun yeni başlayanlar için kullanımının zor olduğunu keşfetti. Blockchain’in benimsenmesi devam ederken, Michael ve Eric, finansal sistemi yeniden şekillendirdiğini ve sadece en zengin birkaç kişiye değil, dünyadaki herkese – hatta eğitimsiz, işsiz ve bankasızlara bile hizmet eden yeni bir sistem inşa ettiğini fark ettiler. 2013’ün sonunda, bir kafede ilk kodu yazdılar ve People’s Exchange’in herkesin kriptoya dahil olmasına izin verme yolculuğuna başladılar.

Tıkla ve Oyla

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu