Coin İncelemeleriCoin Sözlüğü (Wiki)

OMG Network Coin Projesi Nedir? Geleceği ve Yorum

OMG Ağı, yatırımcılara kar elde etmek için çeşitli yollar sağlayan Ethereum tabanlı bir blok zinciri ekosistemidir. Spesifik olarak, OMG Ağı, merkezi olmayan bir borsa, bir likidite sağlayıcı mekanizması, bir mesajlaşma ağı ve dijital varlıklara sahip bir blok zinciri ağ geçididir. Platform, alternatif finansal ve dijital ticaret araçlarıyla itibar kazandı. Bu sistemler, bir kripto değişimine ihtiyaç duymadan zincirler arası varlık transferlerini sağlamak için birlikte çalışır.

En başından beri, OMG Ağının farklı olacağı belliydi. Hem Tayland Bankası hem de Tayland Maliye Bakanlığı projeye onay verdi. Proje ayrıca Ethereum kampı, Vitalik Buterin ve Gavin Wood’dan da destek gördü. OMG, piyasaya sürülmesinden bu yana önemli bir büyüme ve gelişme gördü. Bugün, OMG Ağı, Ethereum’un işlem hacmini artıran değerli bir ikinci katman ölçeklendirme çözümü olarak işlev görüyor. Özellikle protokol, kullanıcıların Ethereum işlemlerini ücretlerden tasarruf etmek ve verimliliği artırmak için bir araya getirmelerini sağlar.

OMG Coin Ekibi

Ek olarak, projenin baş geliştiricisi Joseph Poon’dan başkası değil. Hem Lightning Network’ü hem de Plazmayı geliştirmesiyle tanınır. Bu ikinci katman protokollerinin her ikisi de ileriye doğru hareket eden pazarda devrim yaratma potansiyeline sahiptir. Uzmanlığı, OMG Ağının pazarda benzersiz bir proje olmasına yardımcı oldu.

Özellikle, OMG Ağı, 1 milyar dolarlık bir değerlemeyi aşan ilk Ethereum projesiydi. Etkileyici bir şekilde, proje erken dönemde sayısız yerleşik yatırımcıdan destek aldı. Bu yatırımcılar arasında Japonya’nın Toyota Financial Services Corporation, Sumitomo Mitsui Banking Corporation, SMBC Venture Capital ve Aioi Nissay Dowa Insurance Corporation yer alıyor. Bu gelişmeler, OMG Ağına katılmak isteyen bireylerin güvenini artırmaya yardımcı oldu.

OMG Coin Nedir?

OMG Ağı, finansal hizmetlere açık yaklaşımıyla dünyada devrim yaratmayı amaçlamaktadır. Projenin amacı daha kapsayıcı bir finansal sistem yaratmaktır. Bu muazzam görevi gerçekleştirmek için OMG Ağı, küresel olarak daha fazla finansal katılımı teşvik etmeye yardımcı olmak için doğrudan bankalarla birlikte çalışır.

Son raporlara göre, dünyada temel finansal hizmetlere erişimi olmayan 1,7 milyar insan var. Bu bireyler çok çeşitli insanları içerir. Bankaları destekleyecek altyapıdan yoksun bir bölgede yaşayabilecek insanlar var. Ayrıca, evrak eksikliği nedeniyle bankacılık hizmetlerine hak kazanamayan mülteciler gibi insanlar da var.

OMG Ağının amacı, geleneksel bankacılık hizmetlerini kullananlara ve aynı anda bankacılık hizmetlerine erişimi olmayan kişilere eşit fayda sağlayan bir ürün yaratmaktır. OMG Ağı’nı bugün piyasadaki diğer birçok projeden farklı kılan bu hayırsever yönüdür. Aynı zamanda, platformun artan bir şekilde benimsendiğini görmeye devam etmesinin ana nedenlerinden biri.

OMG Ağının Faydaları

OMG Ağı, blok zincirinde platformlar arası ödemeleri kolaylaştırır. Bu açık ödeme platformu ve merkezi olmayan değişim, Ethereum blok zincirinde bulunur ve kullanıcılar için ölçeklenebilir ve tamamen açık bir alternatif sunar. OMG kullanıcıları düşük ücretlerden, hızlı işlem sürelerinden ve nakit çıkış seçeneklerinden yararlanır. Haziran ayında, OMG Ağı , işlem hızını Visa gibi küresel ödeme işlemcileriyle aynı seviyeye getiren yeni bir ölçeklendirme çözümünü tanıttı.

OMG Network’ün ekibi, platformu küresel olarak kapsayıcı olacak şekilde oluşturdu. Herkes değer transfer hizmetlerinden yararlanabilir. Platform, farklı para birimlerinde ve varlık türlerinde çalışır. Bu sayede kullanıcılar, banka hesabı olmadan veya ücret ödemeden ağ üzerinden para gönderebilirler.

OMG Ağının özünde bir birlikte çalışabilirlik protokolü bulunur. OMG Ağı, güvenilir bir ağ geçidi belirteci olmadan doğrudan diğer blok zincirlerinin merkezi olmayan bir alışverişi olarak ve birden fazla blok zinciri arasında hareket eder. Zincirler arası işlevsellik, yeni blok zincirlerinde bulunan hayati bir özelliktir. Rekabeti azaltır ve amaca yönelik olarak oluşturulmuş blok zincirlerin pazarlama gibi rekabete dayalı harcamalardan ziyade hizmetleri iyileştirmeye odaklanmasını sağlar.

OMG Ağı son derece esnektir. Kullanıcılar ödeme yapabilir, para transferi yapabilir ve bordro muhasebesini işleyebilir. Platform, B2B ticari ticareti, tedarik zinciri finansmanını, sadakat programlarını, varlık yönetimini ve ticareti destekler. Şu anda OMG Ağının yetenekleriyle eşleşen çok az blok zinciri var.

OMG Coin Projesi

OMG Ağı, bazı avantajlarla birlikte Ethereum’un (ETH) güvenliğine sahiptir. Platform, beyaz etiketli cüzdan, sıfır ücret ve neredeyse anında işlem süreleri gibi özellikler sunar.

OMG Ağının beyaz etiketli e-Cüzdanı, kullanıcılar için büyük bir çekiciliktir. Bu SDK cüzdanı, kullanıcıların fiat ve kripto para birimlerinde özgürce ticaret yapmalarını kolaylaştırır. Cüzdan, OMG Ağı ödeme ağ geçidine erişim içerir. Ayrıca emrinizde dijital bir kredi ve banka kartınız var.

OMG Token

OMG, OMG Network projesi için yardımcı program simgesidir. Kullanıcılar ve geliştiriciler, ağdaki hizmetler için ödeme yapmak için OMG’yi kullanabilir. Jeton sürekli olarak dünya çapında en yüksek piyasa değeri olan ERC-20 jetonlarından biri olarak yer almaktadır. Akıllıca, geliştiriciler sadece 140.245 milyon OMG jetonu ile toplam sınırlı bir arz belirledi. Bu karar, OMG’nin önümüzdeki yıllarda değerini korumasını sağlar.

OMG Coin Tarihi

OMG Ağı, Jun Hasegawa ve Donnie Harinsut tarafından kuruldu. Bu iki girişimci, popüler ödeme işleme firması Omise’nin yaratılmasındaki rolleriyle zaten iyi biliniyordu. 2017’de OMG Ağı, uluslararası kapsama alan bir ICO’ya ev sahipliği yaptı. OMG Ağı, etkinlik sırasında ağı daha da geliştirmek için 25 milyon dolar sağladı.

OMG Coin Geleceği

OMG Ağı, blok zinciri teknolojisinin herkesin hayatını daha iyi hale getirme gücüne sahip olduğunu anlamanıza yardımcı olan piyasadaki projelerden biridir. OMG Ağının token olarak benimsenmeye devam etmesini bekleyebilirsiniz ve platform yatırımcıların favorisi olmaya devam eder.

Tıkla ve Oyla

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu